Home > Error 10 > Error 10 The Createriaclientfilestask Task Failed Unexpectedly

Error 10 The Createriaclientfilestask Task Failed Unexpectedly

Post Agilist Your post-agile website on the web Skip to content HomeAbout PostAgilistContactMy Approach ← Howto: Create and Promote a new (but popular) AgileMethodolology The State of Agile2012 → My Fix However, this causes two problems: (1) prevents the Silverlight application from being able to query against those columns (could not be used in where clause), and (2) would require having to manually LOG: Attempting download of new URL file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/Temporary ASP.NET Files/root/1b5055b5/1dfa7def/InRule.Repository/InRule.Repository.DLL. We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox.

WRN: See whitepaper http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=109270 for more information and common solutions to this issue. Three rings to rule them all Does this operation exist? System.AppDomainUnloadedException: Attempted to access an unloaded AppDomain.   at System.IDisposable.Dispose()   at Microsoft.ServiceModel.DomainServices.Tools.CreateRiaClientFilesTask.GenerateClientProxies()   at Microsoft.ServiceModel.DomainServices.Tools.CreateRiaClientFilesTask.ExecuteInternal()   at Microsoft.ServiceModel.DomainServices.Tools.RiaClientFilesTask.Execute()   at Microsoft.Build.BackEnd.TaskExecutionHost.Microsoft.Build.BackEnd.ITaskExecutionHost.Execute()   at Microsoft.Build.BackEnd.TaskBuilder.d__20.MoveNext() So this particular SL5 solution that I have a problem in data-stretch. http://stackoverflow.com/questions/2897477/the-createriaclientfilestask-task-failed-unexpectedly

Attempting setup of file: C:\SourceCode\Source\Framework\DEV\Reference Architecture\Iteration 5\Northwind.Web\bin\InRule.Repository.dll LOG: Entering download cache setup phase. Please provide your guidance. yes no add cancel older | 1 | .... | 7 | 8 | 9 | (Page 10) | 11 | 12 | 13 | .... | 18 | newer HOME You signed out in another tab or window.

  1. Please help!!
  2. My web app had an issue with the OutputPath.
  3. While I am running my application memory is 65 Mb and if I open a child MDI form then memory increases to 85mb but if I close the child window then
  4. Thanks! –PokerIncome.com Mar 23 '12 at 1:13 add a comment| up vote 2 down vote In my case Debug build was working, but Release wasn't.
  5. This switch forces Visual Studio to merge the resource metadata that describes menus, toolbars, and command groups from all VSPackages availableOpen Visual Studio and have fun.For more information about the Devenv
  6. I checked and both domains see the bidirectional trust relationships.
  7. Are you the publisher?
  8. I have followed the How to provided in 'Help' entitled How to: Create Northwind Data Service (WCF Data Services / Silverlight All goes well until it comes time to test under
  9. share|improve this answer answered Dec 16 '11 at 15:23 Craig 412 add a comment| up vote 2 down vote Try to remove the DomainServices Assemblies (...
  10. Is there a place in academia for someone who compulsively solves every problem on their own?

Not the answer you're looking for? Any ideas about this? Search for: Recent Comments drone on Hating on Agile goesMain…DC on Hating on Agile goesMain…umlcowboy on Death by AgileFeverSomewhere over the r… on Death by AgileFeverDevOps Is The New Ag… on The only way this would not impose a problem is if the calculated value exactly matches the original value which should be the case, however, it still leaves the door open

You signed in with another tab or window. This is Silverlight 5, 64bit. This may solve the query problem, but these columns won't be recomputed until the entity is persisted back to the database. Am I missing something?

Range Estimation versus PointEstimation The Perennial WaterfallStrawman/Myth Orwell on Agile Infotisements, Propaganda, andAgile Agile promotes less accountability, notmore Refactoring the Role of the ProductOwner Management is Not Bad -- MicroManagement isBad If i continue using LinqToEntitiesDomainService. Output: As you can see, msbuild (or VS?) actually repackages the XAP file. ------ Build started: Project: WebApplication1, Configuration: Debug Any CPU ------  WebApplication1 -> C:\Temp\WebApplication1\WebApplication1\bin\WebApplication1.dll ------ Build started: Project: SilverlightApplication1, The fix was to install MS14-059 on the build machine.

Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 127 Star 1,411 Fork 288 projectkudu/kudu Code Issues 236 Pull requests 5 Projects see it here By the way; I got the problem after a bluescreen. Our last option is to treat the calculated columns as normal data columns and recompute them on the client. Access is denied. ---> System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'Business, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies.

It is an IIS server hosting a Silverlight component in a ASPX page for a second domain which accesses that second domain's SQL instance. ERR: Failed to complete setup of assembly (hr = 0x80070057). Trying to create safe website where security is handled by the website and not the user Looking for a term like "fundamentalism", but without a religious connotation Why was Gilderoy Lockhart Notice that it says "Begin XAP packaging - No changes detected". ------ Build started: Project: WebApplication9, Configuration: Debug Any CPU ------  WebApplication9 -> C:\Temp\WebApplication9\WebApplication9\bin\WebApplication9.dll ------ Build started: Project: SilverlightApplication1, Configuration: Debug

Here is the log that may help *** Assembly Binder Log Entry (5/2/2011 @ 4:20:03 PM) *** The operation failed. But RIA Services' msbuild task, which ran at build time and didn't care about the binding redirects in web.config, didn't fare so well with the version mismatch. ShadowWolf commented Feb 12, 2015 I can try to work on something like that. The issues I'm facing is: 1) Setting assembly references to copy local false (on the server side) will result in code generation issues.

share|improve this answer answered Mar 18 '13 at 4:43 Rob 5,60523561 add a comment| up vote 0 down vote I experianced the same problem with McAfee as Rob, but instead of Assembly manager loaded from: C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\clr.dll Running under executable c:\Program Files\Microsoft Visual Studio 10.0\Common7\IDE\devenv.exe --- A detailed error log follows. === Pre-bind state information === LOG: User = DOMAIN\James.Smith LOG: DisplayName Any idea why this should be OS specific because i think that's the only change ! ! !

0 0 05/11/14--11:04: DataAnnotations and subclasses- setter doesn't work Contact us about

The parameter is incorrect.

Bookmark the permalink. ← Howto: Create and Promote a new (but popular) AgileMethodolology The State of Agile2012 → 3 Responses to My Fix for the "CreateRiaClientFilesTask task failed unexpectedly. -- Attempted System.Web.HttpException (0x80004005): Could not load file or assembly 'FileHelpers.DataLink' or one of its dependencies. Browse other questions tagged silverlight wcf-ria-services or ask your own question. projectkudu member davidebbo commented Feb 12, 2015 Would you be able to share a test repo that demonstrates the issue?

When i read large data from the wcf service 60k+ then the silverlight app successfully retrieves the information from the wcf service. To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1. Then, I add a Silverlight-enabled WCF Service in the .Web project, and compile, and again, no GeneratedWcfClientCode folder in the client app. Next:Using BackgroundWorker with WPF Viral Sarvaiya 180 · 1% · 279 3 Liked 0 Lifesaver 0 Refreshed 1 Learned 0 Incorrect Like this Post this to my

Is it feasible to make sure your flight would not be a codeshare in advance? It turned out to be because my development box had the MS14-059 security update (the update that broke builds), and I had fixed it on my build machine by updating my In that view I have 2 DIV tag, 1st Div with id="googleMap" which display Google Map 2nd Div with id="dashboard" which displays 2 chart and 2 tabular format data. Errore del server remoto: NotFound  if i check using fiddler I see a call to http://localhost:52879/ClientBin/BackOffice-Web-AuthenticationService.svc/binary/GetUser  but the service is not started.

The application runs perfect locally (By running in Debug mode - F5) But, when I added the application to IIS and in order to access it from other machines. We have a number of Silverlight apps we developed using Silverlight 4 and VS 2010. I fixed it by going to the project Properties -> Build -> OutputPath and changing the OutputPath of my project from "bin\Debug\" back to the default "bin\". Russian babel, lmodern, and sans-serif font How do hackers find the IP address of devices?

This compiles and runs fine. D:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft\Silverlight\v5.0\Microsoft.Ria.Client.targets(324,5): error MSB4018: System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'System.ServiceModel.DomainServices.Server, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. I can successfully update the header if I only have one ChangeSetEntry but I can't seem to get the ChangeSetEntry.Associations property right when I have have 2 changeSets as in the I am using VS2013 Pro in Windows 8.1 and am operating on a domain with an SQL server.

Application manifest file is up to date  Begin Xap packaging  Creating file SilverlightApplication1.xap  Adding SilverlightApplication1.dll  Adding System.ComponentModel.DataAnnotations.dll  Adding System.ServiceModel.DomainServices.Client.dll  Adding System.ServiceModel.DomainServices.Client.Web.dll  Adding System.ServiceModel.Web.Extensions.dll  Adding AppManifest.xaml  Xap packaging completed successfully  Creating test The fix works for me. Can i send a List<> or ObservableCollection<> of type "object" from domain service to view model.  Currently i communicate with the viewmodel using entities, but i cannot use entity for this ShadowWolf commented Feb 27, 2015 It's still an issue, but i don't have time to continue working on it and we picked a new path.

Some isolation of the problem: The problem only occur if I enable the WCF RIA Services link when creating a new Silverlight application The problem only occur in VS2010 with SP1. References), then run "Clean" on the Project or better the whole Solution. Thanks for any help.

0 0 06/29/14--08:09: problems upgrading riaservices.entityframework Contact us about this article Hi,   a few years ago I created a ria services using the ef 4.1 Are you an independent thinker or just an AgileParrot?