Home > Enterprise Vault > Enterprise Vault Owa Error 401

Enterprise Vault Owa Error 401

Contents

CALL US: 1 (866) 837-4827 Solutions Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government Products Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z Services Education Services Business Critical Solved External Access to Enterprise Vault (Outlook, Archive Explorer and Serach) Posted on 2008-10-22 Web Browsers Exchange 2 Verified Solutions 7 Comments 5,943 Views Last Modified: 2013-12-08 Howdy All, I'm having However, a DTrace of StorageArchive on the EV server shows the following: 736 10:52:29.037 [4000] (StorageArchive) <2980> EV:M CVaultStorePartitionCache::ReadEntry - There is no open partition for vaultStoreEntryId = [13B88435A306F71429BA1C280E6A060341210000evsite] 737 10:52:29.037 [4000] (StorageArchive) Click OK to save the changes.   2. check over here

Join & Ask a Question Need Help in Real-Time? Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? Check IIS if EVAnon VD has been created or not. The installation were made according to the guide you was posted.

Enterprise Vault Owa Resource Tool

Note: Local path in IIS 6 is the same as Physical path in IIS 7. I have other company sites being detected as Intranet sites fine e.g. Email Address (Optional) Your feedback has been submitted successfully!

Navigate to the Mail Flow… Exchange Email Servers Embedded vs hosted images in email signatures Video by: Exclaimer To add imagery to an HTML email signature, you have two options available The state of the Default Web Site will be listed in the Status column in the right pane.3. The /EVAnon VD facilitates anonymous access for users to Archive and Retrieve messages via OWA.  When a user attempts to archive an item, the extensions contact the EV server to request the Enable Owa Logging Enterprise Vault Right click the "Exchange" virtual directory and select properties 3.

If not, then identify the “Exception” error returned during the call and troubleshoot the Exchange Virtual Directory request.If yes, then EV makes a WebDAV request through EWS VD. Enterprise Vault Owa Chrome On the Enterprise Vault server open Internet Information Services (IIS) Manager.2. This problem occurs for differen users on different computers. https://www.veritas.com/support/en_US/article.000033131 Terms of use for this information are found in Legal Notices.

Related Articles Article Languages x Translated Content Please note that this document is a translation from English, and may

Please provide me information what can be done to solve this problem. Enterprise vault is working with exchange 2013. Error Message OWA logging will show the following error: 12/12/2011 13:27:28 [4760,45] [EVServerRequest::CreateRequest] Making request for user: DOMAIN\user12/12/2011 13:27:28 [4760,45] [EVServerRequest::AddHeader] Set header: X-EVOWA-User-Encoded=46004D005C0070006F006C006C0061007300610012/12/2011 13:27:28 [4760,45] [RestoreRequest::Send] Exception sending request to restore Click OK to save the changes.   On IIS 7 and greater (Windows 2008 and greater) a.

Enterprise Vault Owa Chrome

This web site may not be trusted and may be used to collect personal information, such as your user name and password.  Are you sure you want to continue to this https://www.veritas.com/support/en_US/article.000023777 Privacy Policy Site Map Support Terms of Use Enterprise Vault Owa Resource Tool No Yes Did this article save you the trouble of contacting technical support? Enterprise Vault Owa Extensions Exchange 2013 b.

Expand ServerName and click on Sites. http://csimonitoring.com/enterprise-vault/enterprise-vault-error-500.php Cheers, Ric 0 Question by:Riqsta Facebook Twitter LinkedIn Google LVL 1 Best Solution byRiqsta I have finally resolved this issue, I had to set the IIS authentication by running this script. The vast majority of email clients display l… Office 365 Exchange Outlook Exclaimer Advertise Here 791 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days. As I can see user could not authenticate but when I try to access Archive Explorer or Vault Search I am prompting to enter credentials. Enterprise Vault Owa Extensions Exchange 2010 Sp3

However I'm having an issue with accessing EV shortcuts using Outlook 2003 connecting with RPC/HTTPS through ISA. Solution To investigate further apply the following steps: 1.  Enable OWA logging by adding the following line to the web.config file, 2.  Log into OWA and attempt to manually archive and view There you will need to specify Anon User account details. this content Remove the extra slash character from the Physical path field.

This will walk you through all the steps you need to do. No Yes Menu Close Search SOLUTIONS Solutions Overview Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government PRODUCTS Product Overview Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z SERVICES Exception: Unable to connect to the remote server","StatusCode":0,"StatusDescription":null,"WasProxySuccessful":false} It seems like a connection/proxy issue to the mailbox server through the cas server? 0 Kudos Reply i read through your

No Yes Did this article save you the trouble of contacting technical support?

No Yes How can we make this article more helpful? Solution:More details and a workaround are available in a dedicated article for this issue.Applies ToThis issue affects the Enterprise Vault extensions for OWA 2003, 2007, and 2010. Thank You! No Yes Did this article save you the trouble of contacting technical support?

We were previously on CU 4 and experienced the below issue, then thought it might help to rollup Exchange. Email Address (Optional) Your feedback has been submitted successfully! Comment Submit Your Comment By clicking you are agreeing to Experts Exchange's Terms of Use. http://csimonitoring.com/enterprise-vault/enterprise-vault-owa-403-error.php Attachment Products Subscribe to Article Search Survey Did this article answer your question or resolve your issue?

This is the IP Address that should be in the allowed list. 4. Then it shows a third line with the same GET and a 200 response of: HTTP/1.1 200 OK Content-Type: text/html Last-Modified: Wed, 10 Jul 2013 21:57:08 GMT Accept-Ranges: bytes ETag: "05246cb87dce1:0" I hope to gather SQL logs later today. CALL US: 1 (866) 837-4827 Solutions Unstructured Data Growth Multi-Vendor Hybrid Cloud Healthcare Government Products Backup and Recovery Business Continuity Storage Management Information Governance Products A-Z Services Education Services Business Critical

What was happening was that the Enterprise Vault mail app was communicating properly to the EV server and communication was working up through step 3, after step three, checking the Exchange Cause In general, the cause of this issue is an inability to contact the /EVAnon Virtual Directory (VD) configured on the Enterprise Vault server. Open the web.config file for the Default Web Site. No Yes How can we make this article more helpful?